Tandvård

Tandvård, akuttandvård, tandimplantat – kronor eller broar

Hos oss behöver man inte vara rädd inför tandläkarbesöket. Vi har hjälpt många tandvårdsrädda genom åren. I en lugn och hemtrevlig atmosfär sköter vi om dina tänder.

Hos oss får du personlig tandvård när den är som bäst.

Boka tid här

Ring 08 – 888 200 eller boka tid online

Tandvård för vuxna

Tandvård för vuxna

Även om man har god munhygien kan problem uppträda. Det kan vara tandköttsinflammation, karies runt gamla fyllningar och hål på tändernas rotytor.

Gör din tandundersökning hos oss för att säkerställa att du är frisk i munnen. Med regelbundna besök behåller du ditt bländande leende. Hos oss ingår ofta även tandhygien behandling i den vanliga undersökningen vilket sparar både tid och pengar.

LÄS MER     BOKA TID

Tandvård för äldre

Tandvård för äldre

Studier visar att tandköttsproblem kan vara kopplade till sjukdomar som diabetes och hjärtsjukdomar. Mediciner kan också påverka tandhälsan.

Kronor av metall eller porslin används för att ersätta en naturlig tandkrona om den inte längre är tillräckligt stark. Tänder som saknas kan ersättas på olika sätt. Fråga oss om vilka alternativ som passar dig bäst.

LÄS MER     BOKA TID

Rädd för tandläkaren

Rädd för tandläkaren

Hos oss behöver man inte vara rädd inför tandläkarbesöket. Vi har hjälpt många tandvårdsrädda genom åren. I en lugn och hemtrevlig atmosfär sköter vi varsamt om dina tänder.

Vi tar det i din egen takt. Om det behövs tar vi pauser under behandlingen så att du kan känna dig lugn.

LÄS MER     BOKA TID

Tandimplantat

Tandimplantat

Saknade tänder kan ersättas av kronor eller broar som sitter på implantat av titan. Fråga oss om vilka alternativ som skulle passa bäst för dig.

Vi har ett nära samarbete med Implantatkirurg Erik Lennartsson som hjälper oss vid behov.

LÄS MER     BOKA TID FÖR KONSULTATION