Tandvård

Tandvård, akuttandvård, tandimplantat – kronor eller broar

Hos oss behöver man inte vara rädd inför tandläkarbesöket. Vi har hjälpt många tandvårdsrädda genom åren. I en lugn och hemtrevlig atmosfär sköter vi om dina tänder.

Hos oss får du personlig tandvård när den är som bäst.

Tandvård för vuxna

Även om man har god munhygien kan problem uppträda. Det kan vara tandköttsinflammation, karies runt gamla fyllningar och hål på tändernas rotytor.

Gör din tandundersökning hos oss för att säkerställa att du är frisk i munnen. Med regelbundna besök behåller du ditt bländande leende. Hos oss ingår även tandhygien behandling oftast i den vanliga undersökningen vilket sparar både tid och pengar.

BOKA TID

Tandvård för äldre

Studier visar att tandköttsproblem kan vara kopplade till sjukdomar som diabetes och hjärtsjukdomar. Mediciner kan också påverka tandhälsan.

Kronor av metall eller porslin används för att ersätta en naturlig tandkrona om den inte längre är tillräckligt stark. Tänder som saknas kan ersättas på olika sätt. Fråga oss om vilka alternativ som passar dig bäst.

BOKA TID

Tandimplantat

Saknade tänder kan ersättas av kronor eller broar som sitter på implantat av titan. Fråga oss om vilka alternativ som skulle passa bäst för dig.

Vi har ett nära samarbete med Implantatkirurg Erik Lennartsson som hjälper oss vid behov.

BOKA TID FÖR KONSULTATION