Om oss

Välkommen till Fruängens tandvård! Den hemtrevliga tandläkarmottagningen med den breda kompetensen. Vi ser fram emot att just Du skall besöka oss!

Fruängens tandvård erbjuder tandvård för vuxna och äldre, även akut tandvård. Vi är också duktiga på tandimplantat.

Hos oss behöver man inte vara rädd inför tandläkarbesöket. Vi har hjälpt många tandvårdsrädda genom åren. I en lugn och hemtrevlig atmosfär sköter vi om dina tänder. Hos oss får du personlig tandvård när den är som bäst.

Vi finns i Fruängen, nära T-banan. Många av våra kunder kommer från närliggande områden som Västertorp, Mälarhöjden, Älvsjö, Hägerstensåsen, Herrängen,  Segeltorp, Västberga och Midsommarkransen.

Marianne Wallén

Marianne Wallén

Tandläkare

En tandläkare som älskar sitt jobb. Marianne är speciellt duktig på implantat, kronor, broar, barntandvård mm. Hon har hjälpt många tandvårdsrädda patienter. Intressen vid sidan av jobbet är naturfotografering, musik, litteratur, naturresor, bilkörning och att pyssla om klinikens ”trädgård”.

Anita

Anita

Tandsköterska

Anita är tandsköterska sedan år 2004. Hon assisterar och sköter receptionen. Anita är en mästare på att organisera i tidboken och hitta passande tider åt våra patienter. Hon är mycket noggrann och ser till att allting flyter på, något om vi alla uppskattar. Marianne och Anita träffades när Anita var elev på folktandvården. Anita gillar att läsa och hon är klinikens vin- och matexpert.